Τα like δώστα εσύ στον εαυτό σου!!!

Τα like δώστα εσύ στον εαυτό σου!!!

Blog 29 Μαρτίου 2020

«Όλα αυτά τα ρούχα που είχα αγοράσει για να με βλέπουν οι άλλοι (μάλλον) τι θα τα κάνω τώρα που δεν τα φοράω, επειδή είμαι στο σπίτι και δε με βλέπει κανείς;;; γιατί αν τα είχα πάρει για εμένα, θα άλλαζα συνεχώς για να αισθάνομαι όμορφα, κάτι που όμως δεν κάνω, γιατί δεν έχω διάθεση να αλλάζω.

Τουλάχιστον μου έμεινε το διαδίκτυο όπου εκεί μπορώ με τον άλλο avatar εαυτό που έχω δημιουργήσει, να με δείχνω στους άλλους για να με θαυμάζω και εγώ όπως και όλοι οι άλλοι!!!
Θα τρελαθώ άμα κοπεί και το internet!!! Άμα συμβεί κάτι τέτοιο ποιος θα είμαι, τι θα κάνω;;; Δε θα έχω με τι να ασχοληθώ, δε θα έχω τι να κάνω, ποιος θα μου κάνει like;;; σε ποιόν θα κάνω εγώ like ;;; και πως θα περνάει η ώρα;;;

Με το σύντροφο μου;;; εεε;;; θα δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα μια και δεν πολυμιλάμε όλο αυτό το διάστημα μια και βρισκόμαστε στο διαδίκτυο υπηρετώντας τον Avatar εαυτό μας. …»

Υπαρξιακές απορίες … σημερινών ανθρώπων

Για αυτό σου λέω, φτιάξε μια ζωή που να είσαι μέσα εσύ. Το κεντρικό πρόσωπο να είσαι εσύ και όχι τα ρούχα σου, τα αντικείμενα σου, τα διάφορα «στολίδια» σου. Αν δεν υπάρχει κάποιος να τα δει δεν σημαίνουν τίποτα για εσένα και για κανένα!

Για αυτό σου λέω, φτιάξε μια ζωή που δεν θα εξαρτάσαι από internet ή τίποτα άλλο. Φτιάξε μια ζωή που την αμέσως επόμενη στιγμή, όντας εσύ με τον εαυτό σου, θα είσαι πλήρης και θα μπορείς να χαίρεσαι μαζί του, όσες ώρες μείνετε μόνοι σας!!!

Φτιάξε μια ζωή που εσύ θα δίνεις σημασία στον εαυτό σου και εσύ θα τον τιμάς καθημερινά !!! με όσα Like θέλεις. Σκέψου ότι όλα αυτά που έχουν χτίσει γύρω μας και εμείς τα χρησιμοποιούμε, είναι το τυρί για να πέσουμε στη φάκα της μη πραγματικής προσοχής προς τον εαυτό μας.

Φτιάξε μια ζωή που όχι μόνο θα ανέχεσαι τον εαυτό σου αλλά θα τον συγχωρείς, θα τον στηρίζεις, θα τον φροντίζεις, θα τον θαυμάζεις, θα τον σέβεσαι και θα τον έχεις ως το άλλο σου μισό!!!

Ναι εσείς οι δυο μαζί θα μπορούσατε να είσαστε ένα !!! Όσο δύσκολο και παράξενο και να φαίνεται, σου λέω ότι έτσι είναι!!!

Για αυτό σου λέω, το πρόβλημα δεν είναι αυτό που σε έκανε να μείνεις σπίτι. Το πρόβλημα είναι τι κάνεις τώρα που είσαι σπίτι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου μην αντέχοντας τον ίδιο σου τον εαυτό.

Κατά τα άλλα, θέλεις οι άλλοι να σε αποδέχονται και να σου κάνουν Like γιατί έτσι πρέπει!!!

Αν δεν αποδεχθείς εσύ τον εαυτό σου, η επόμενη μέρα θα είναι πιο σκληρή.

Για αυτό σου λέω, αγάπησε εσένα, για να είμαστε όλοι καλά!!!

Τα like δώστα εσύ στον εαυτό σου!!!

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *