Ζήσε το όνειρο σου

Ο δικός σου χάρτης πορείας

Το «Νόημα ζωής» είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να διατυπώσεις τις προθέσεις σου για αυτή τη δεδομένη περίοδο της ζωής σου. Να καταγράψεις τα θετικά σου χαρακτηριστικά και να χαρτογραφήσεις τον εαυτό σου. Η χαρτογράφηση αυτή θα σου δώσει την δυνατότητα να δεις πιο καθαρά το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις το όνειρο σου. Η ειλικρινής και επιμελής συμπλήρωση του «Νοήματος Ζωής» θα μας δώσει την ευκαιρία να συζητήσουμε στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας μας, τον πιθανό στόχο που θέλεις να πετύχεις και να σχεδιάσουμε τα βήματα που θα χρειαστεί να γίνουν. Καλή αρχή στην χαρτογράφηση της νέας σου πορείας.

4 συμβουλές /προτάσεις για να καταφέρεις τα μέγιστα στο σχέδιο σου

1

Να πάρεις μια λευκή κόλα χαρτί πριν ξεκινήσεις τις απαντήσεις ηλεκτρονικά, για να κρατάς σημειώσεις.

2

Μπορείς να ξαναγυρίσεις σε προηγούμενα βήματα και να διορθώσεις ή συμπληρώσεις ανά πάσα στιγμή.

3

Κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης του χάρτη, κατέγραψε στο χώρο τον σημειώσεων όποια ενδιαφέρουσα νέα ιδέα και έμπνευση σου γεννήθηκε για να καταφέρεις να θυμάσαι όλες τις σχετικές πληροφορίες και ιδέες που σε αφορούν

4

Κατά τη διάρκεια που σχεδιάζεις το χάρτη σου να έχεις στο μυαλό σου, συνεχώς, ότι μπορείς άμεσα να διαχειριστείς αυτόν τον χάρτη και με μεγάλη ευκολία να μπορέσεις να αυξήσεις την ποιότητα στη ζωή σου.

Καλή αρχή στην χαρτογράφηση της νέας σου πορείας.

Συμπλήρωσε τα πεδία

01

Άσκηση πριν την έναρξη του σχεδίου

Επέλεξε κλίμακα

02

Ερωτήσεις αυτοεκτίμησης

Κλίμακα:
Κλίμακα:
Κλίμακα:
Κλίμακα:
Κλίμακα:
Κλίμακα:
Κλίμακα:

Συμπλήρωσε το πεδίο

03

Κατέγραψε τα θετικά σου στοιχεία

Συμπλήρωσε τα πεδίο

04

Ξανασχεδίασε τη λίστα σου

Συμπλήρωσε τα πεδία

05

Κοίτα μέσα στον καθρέφτη

Κλίμακα:

Συμπλήρωσε τα πεδίο

06

Σημείωσε τις σκέψεις σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

07

Προσωπικά στοιχεία

Συμπληρώνοντας όλα τα παραπάνω, ολοκλήρωσες το πρώτο βήμα. Το όνειρο υπάρχει. Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιαστεί η πορεία και τρόπος υλοποίησης αυτού του ονείρου. Τα 2 επόμενα βήματα θα σου δώσουν το δικό σου «Νόημα ζωής» από εδώ και πέρα. Μπορείς μαζί με αυτόν τον χάρτη να επικοινωνήσεις μαζί μου για να κάνουμε μια δωρεάν συνάντηση γνωριμίας και να σχεδιάσουμε τον δρόμο για την επιτυχία σου.